Ceramica arsa Conține 5 produse.

Se afişează 1-5 din 5 articole
 • Quick view
  35,00 lei 55,00 lei Stoc epuizat
  Reduceri!

  Vaza UNICAT din ceramica arsa, realizata integral la roata olarului, pictata manual cu vopseluri acrilice, acoperita cu lac pentru protectie. H = 22. 10 CM X 10 CM. Se curata de praf cu o carpa uscata. Recomandam doar pentru decor cu flori uscate. Pret cu TVA inclus. Pretul nu include cheltuielile de transport. Va multumesc pentru vizita si va astept la...

  35,00 lei 55,00 lei
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
 • Quick view
  45,00 lei Stoc epuizat

  Ghiveci UNICAT din ceramica arsa, realizata integral la roata olarului, pictat manual cu vopseluri acrilice, acoperit cu lac pentru protectie. H = 10 CM. 12.5 CM X 12.5 CM. Se curata de praf cu o carpa uscata. Recomandam doar pentru decor cu flori uscate. Pret cu TVA inclus. Pretul nu include cheltuielile de transport. Va multumesc pentru vizita si va...

  45,00 lei
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
 • Quick view
  35,00 lei Stoc epuizat

  Vaza UNICAT din ceramica arsa, realizata integral la roata olarului, pictata manual cu vopseluri acrilice, acoperita cu lac pentru protectie. H = 14 CM.  Sus 9 cm x 9 cm. Jos = 7 cm x 7 cm. Se curata de praf cu o carpa uscata. Recomandam doar pentru decor cu flori uscate. Pret cu TVA inclus. Pretul nu include cheltuielile de transport.

  35,00 lei
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
 • Quick view
  30,00 lei Stoc epuizat

  Vaza UNICAT din ceramica arsa pictata manual. 8 cm x 8 cm sus 6 x 6 cm jos H = 14 CM Se curata de praf cu o carpa uscata. Recomandam doar pentru decor cu flori uscate. Pret cu TVA inclus. Pretul nu include cheltuielile de transport. Va multumesc pentru vizita si va astept la cumparaturi!

  30,00 lei
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
 • Quick view
  50,00 lei Stoc epuizat

  Vaza UNICAT din ceramica arsa, realizata integral la roata olarului, pictata manual cu vopseluri acrilice, acoperita cu lac pentru protectie.Se curata de praf cu o carpa uscata. Recomandam doar pentru decor cu flori uscate. Pret cu TVA inclus. Pretul nu include cheltuielile de transport. Va multumesc pentru vizita si va astept la cumparaturi!

  50,00 lei
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
Se afişează 1-5 din 5 articole